Jag har precis börjat äta Skinway Vitamin B5 och har fått en massa finnar, är det vanligt?

SVAR:

I början får en del personer en "uppblossning", det vill säga en ökning av antalet finnar under en kort tid. Det finns teorier att det är för att huden rensar ut orenheter. Det är lätt att ge upp och sluta använda produkten när man får fler finnar men man ska komma ihåg att om man fortsätter så går uppblossningen över och huden blir bättre och bättre. Ifall man inte står ut kan man sänka dosen tills uppblossningen minskat och sedan höja dosen sakta igen.


Kan man köpa Skinway Vitamin B5 i andra hälsokost butiker?

SVAR:
I nuläget går det bara att köpa Skinway här på vår hemsida. Vi har valt att göra så bara för att kunna hålla nere priset och ge bättre kundsupport. Skulle vi till exempel sälja via hälsokostbutiker så skulle butiken ta ut ett högre pris bara för att täcka sina kostnader. Genom att vi istället säljer direkt till dig så blir det billigare. Dessutom kan vi ge bättre kundsupport eftersom anställda i hälsokostbutiker inte är särskilt insatta i hur våra produkter fungerar.

Finns det några bieffekter med att använda Vitamin B5 ?


SVAR:

Vitamin B5 är helt naturligt, vattenlösligt och har inga allvarliga biverkningar. Vissa kan dock få magbesvär, i så fall väldigt tillfälligt innan kroppen anpassat sig till de högre doserna av Vitamin B5. Eventuella obehag försvinner redan efter ett par dagar.


Är Vitamin B5 lika effektiv över hela kroppen ?


SVAR:

Ja, eftersom man tar Skinway Vitamin B5 oralt så verkar det inifrån och ger på så sett samma effekt över hela kroppen.Hur snabbt ser man resultat?

SVAR:

Det tar tid att påverka huden. Efter en månad brukar de flesta se att huden blivit mindre fet och hudproblemen har minskat men alla får inte resultat lika snabbt. Det tar vanligtvis upp till fyra-fem månader innan man ser den fulla effekten. Om du inte märkt något resultat alls efter fem månader så är Skinway Vitamin B5 troligtvis inte något för dig.


Hur ska jag dosera för att få bra resultat ?


SVAR:

Blanda 5g ca 1tsk med valfri dryck 1-2ggr dagligen.

Tips: Blanda gärna med saft för att få bort den svaga beska smaken som VitaminB5 har.


Kan man anpassa dosen efter hur mycket hudproblem man har?


SVAR:
Man bör ta den rekommenderade dosen i tre månader och se vilket resultat man får innan man ändrar. Har man sedan fått bra resultat så kan man prova att sänka dosen lite i taget om man vill.


Det är svårt att lösa upp pulvret. Har ni några tips om hur man löser upp det på ett lättare sätt?


SVAR:

Vårat tips är att inte hälla i hela dosen på en och samma gång i glaset. Gör det försiktigt så kommer inte pulvret att klumpa sig.


Fungerar Vitamin B5 lika bra i alla åldrar?

SVAR:

Ja, Skinway Vitamin B5 fungerar oavsett ålder.


Om Skinway.se


Försäljare utav Vitamin B5 sedan 2011 även kallad Pantontensyra till privatpersoner som vill få bort porer och oljig hud.

Studier om Vitamin B5 och dess effekter


Dr Lit Hung leungs kända studie


Studie gjord 2014

Copyright @ All Rights Reserved Skinway

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Accept